tisdag 30 november 2010

lite av mig

igår var utan tvekan den värsta dagen i mitt liv. jag kommer på jobb, och vad möts jag av? jo, en förjävla ful affär, ostädat och allmänt äcklig. själv är jag äckligast, fulast, slitnast osv osv i världens pga av helgen och det första jag får göra är att STÄDA, inte det man önskar direkt. iallafall, dagen gick relativt snabbt och hem kom jag vid 17.30, åt, stupade i soffan i nästan tre timmar, snackade med sanna på skype och sen dog jag i sängen.

idag är jag mycket piggare, började inte förrän 14.00 så jag unnade mig själv en rejäl sovmorgon vilket resulterade i att jag vaknade 13.00. när jag kom på jobbet hade Ane börjat dona med alla kläder så dagen gick ut på att hänga om och fronta. nu har jag precis ätit tacos, som förövrigt stod på bordet när jag kom hem och nu väntar slapp framför tvn och mys med älskling.

imorgon måste jag upp vid halv sju, tåget till trondheim går nämligen halv åtta och regionsmöte väntar. sen på torsdag får jag och johan besök av Ane och Maja, film, middag och mys. sen är det fredag och helg?! jag är ledig i helgen, känns uuuunderbart.

söndag 28 november 2010

KICK OFF

en helt jävla sinnesjuk helg alltså, går inte att beskriva i ord hur galen den har varit. det har bjudits på middag, inspiration från våra 20 leverantören och framför allt FEST. jag har sovit 5 timmar på två nätter eftersom jag ramlade in vid halv fem på hotellrummet imorse, men tur att alla andra var lika. jag har även fått bekräftat att våran region, region trondheim är den bästa regionen i hela sverige. vi kammade hem hela 5 pris, wrangler topsäljare, hederspris till marius för gott jobb på trondheim torg, bästa omsättning i oktober, bästa butik i oktober och sist men inte minst, bästa tjurridare hos diesel ;) sen till det absolut bästa, CARLINGS NORGE ÄR DEN BÄSRA KEDJAN I HELA NORGE, VI HAR ÖVER 400 KONKURRENTER MEN ÄR ABSOLUT DEN BÄSTA, rätt sjukt faktiskt. nu är jag helt paj, död, trött förstörd fast efter den här helgen är det verkligen värt att må dåligt idag.


nu ligger jag i sängen med baby, har saknat honom såklart så nu ska vi fortsätta mysa innan det blir ett tidigt besök i sängen.

onsdag 24 november 2010

vilken dag

jag gick hemifrån vid halv tio och kom hem nu, mycket att stå i om man säger så. jag fattar inte hur snabbt dagarna går, nu är det snart helg igen och jag tycker liksom nyss att det var söndag när jag låg i soffan hela dagen. den kommande helgen känns dock väldigt rolig, skönt att få slappna av och bara ha skoj och inte behöva tänka på jobb 24/7. imorgon börjar jag halv nio för vi har möte med alla butikschefer på sentret och sen väntar ännu en jobbardag. nu ska jag se dagens avsnitt av paradise och sen pussa på älskling godnatt.

tisdag 23 november 2010

jag ska måla hela världen lilla mamma


jag ska måla hela världen lilla mamma
och allt ska bli så ljust och glatt för dig

önska lilla mamma, önska vad du vill
färgerna är många och de räcker till

jag saknar dig varenda dag

GF 2010








måndag 22 november 2010

allt man kan göra är att göra vad man kan,
sprida lite love och inte förstöra för varann! ♥

inspirerad av paulina

söndag 21 november 2010

som en söndag ska vara

jag sov till klockan 12, vandrade som en zoombie från sängen till soffan. för ett tag sedan tog jag en dusch för att inte lukta usch och snart står middagen serverad på bordet. åh vad jag älskar söndagar, kan vara den bästa dagen på hela veckan. finns inga måsten, inga krav, ingenting.. utan man får bara vara

lördag 20 november 2010

WOW

vi har haft wrangler-konkurrens mellan tors-lör vilket innebär att om man säljer fyra par jeans så får man ett par så idag slog jag på stort och sålde fyra.. jag och johan kom precis hem från bio, harry potter. wow säger jag bara, verkligen tio gånger bättre än sjätte filmen. nu längtar jag ihjäl mig till den 15 juli då 7e filmen del 2 kommer. känns hur som helst helt underbart att vara ledig imorgon, det firas med.... SOFFLÄGE HELA DAGEN

fredag 19 november 2010

snart heeelg

en arbetsdag kvar sen blir det harry potter, gomiddag och mys hela söndagen. nästa helg åker jag på kick off i olso, det känns jävligt roligt. nu har vi precis sett en film och snart kallar sängen.

onsdag 17 november 2010

13 timmar senare

idag jobbade jag i 13 timmar, det är fan jobbigt alltså men det fick gå ändå säg. när jag kom hem hade jag iallafall kvällsfika framdukat, så var bara att hugga in. nu ska jag se en film och sen sova läääänge imorgon för jag har sovmorgon, tjalalalalalalaaaaaaaa...

tisdag 16 november 2010

stendöd

alltså, jag fattar inte hur det är möjligt att jag är helt stendöd nu. jag har iallafall precis haft myskväll med älskling vilket innebär chips och dipp så nu säger jag godnatt.

måndag 15 november 2010

beste helgen, beste laget

lite dålig update på senaste tiden men jag har varit hemma i älskade örnsköldsvik och spenderat all min tid till mina vänner. helt sjukt hur mycket man kan sakna sina vänner egentligen och när man åker iväg så inser man verkligen hur mycket dom betyder. tack för att ni finns <3

nu är jag iallafall tillbaka på jobbet igen, i norge. igår klockan 19.40 lämnade jag Örnsköldsvik för sundsvall, övernattade på hth-kök och sen började resan 05.00 imorse. vid halv tre var jag framme och åkte direkt på jobbet, kom hem vid nio. det bästa med hela dagen och hela tiden är nu att jag officiellt är sambo med min älskling. och vill ni veta hur det känns? helt jävla fucking underbart, kunde inte bli bättre. jag är lyckligast i världen, det lovar jag.

nu ska jag kolla på paradise hotel och sen släcka lampan för en lång vecka väntar mig. puss på mina vänner, puss på mamma, puss på pappa, puss på tilda och puss till alla andra.

godnatt

onsdag 10 november 2010

en obehaglig distans, en konstig känsla nånstans

du måste komma

pappa, du måste komma hit. det är verkligen iskallt i lägenheten och jag fryser ihjäl, ligger i sängen med två täcken och en filt. komsi, komsi! innan du kan komma hit så hinner jag dock komma hem, imorgon runt 01.00 så befinner jag mig hemma, i örnsköldsvik igen!

tisdag 9 november 2010

PUSS

puss till pappa för att han fixade så att jag kunde ta mig hem i helgen. jag lovar att jag kommer och hälsar på, troligtvis på fredag, lördag eller söndag. tusen tack iallafall, det uppskattades verkligen. <3 till dig pappa. godnatt nu

till helgen får jag mysa med mina fina

helt underbart, fantastiskt, galet, roligt, osv osv osv osv. jag kommer hem till helgen, jag kommer hem till helgen, jag kommer hem till helgen och fy fan vad jag är glad.

måndag 8 november 2010

tidig kväll för mig

en lång dag med endast några få timmars sömn är inte en bra kombination. så nu säger jag godnatt och håller tummarna för mig själv, någonting roligt väntar förhoppningsvis den här veckan. ps. önska mig lycka till

söndag 7 november 2010

att vara stark är att falla till botten, slå sig hårt och ta sig upp igen

jag har tagit mig upp till toppen, till en plats som jag alltid vill stanna på. jag vill alltid ha dom här känslorna i kroppen, jag vill liksom alltid vara stark. ibland försöker jag stanna upp, ta ett djupt andetag och bara njuta av att jag är här men det är svårt, allting går bara av farten och man hinner inte riktigt att uppskatta allting.

igår var vi ute på byn. var tillsammans med Ane, som jag för övrigt har klickat med och Maggi som är en helt fantastisk tjej. kvällen var förresten absolut av värde. det är roligt att knyta nya bekantskaper och det är roligt att se att det finns så mycket mer än bara övik. jag önskar dock att mina fina var här, så dom också skulle kunnat uppleva det jag upplever, känna det jag känner för att på så sätt förstå hur otroligt lycklig jag är. kom hit snart, ni är saknade. som fan.

ett tack vill jag också tillägna min mamma, som alltid finns för mig. som alltid ställer upp, som alltid har en ledig famn att gråta hos. du är så otroligt inspirerande, kärleksfull och stark. du är min idol och jag unnar dig allt vackert i världen. njut av resan nu, det är du värd! vi ses snart, älskade mamma.

lördag 6 november 2010

ZzzzZZzzzz

helskotta vad jag är trött idag. måste vara för att jag har vaknat av panik flera gånger och trott att jag har försovit mig. nu kilar jag iväg till jobbet! vi hörs imorgon.

fredag 5 november 2010

en otroligt lång dag, följt av en ännu längre dag imorgon

jag kom på jobbet vid 14 idag, var inte hemma förrän vid kvart i elva. vi har nämligen 30% på alla överdelar och 100 avslag på jackor imorgon så var tvungen att fixa lite saker. imorgon ska jag vara på jobbet klockan nio och efter jobbet blir det lite vin, cider och öl med jobbkamrater och några från levanger. allting är så sjukt roligt just nu, det är inte ens jobbigt att jobba, att kliva upp på morgonen, att tvätta (!) hör och häpna mammsen. jag är så glad för att jag befinner mig här, i steinkjer, norge. godnatt gott folk
I keep on fallin'
In and out of love with you
I never loved someone
The way that I love you

torsdag 4 november 2010

tiden bara rinner iväg

idag har jag varit hurtig, jag gick till och från jobbet vilket sammanlagt är 6 km. jag har dock inte så mycket till val och kommer måsta gå varenda dag eftersom bussjävlarna går så dåligt i den här staden. jobbet gick iallafall otroligt snabbt och jag var hemma vid nio, käkade tacos som blev kvar efter igår och sen har jag bara legat i soffan. nu ska jag prata med älskling på skype och sen lägga mig i sängen, först blir det en dusch för att inte lukta usch!

onsdag 3 november 2010

hejpa

rolig dag igen. kommer bli väldigt långtråkigt att läsa min blogg om jag hela tiden ska berätta vad jag har gjort eftersom jag inte kommer göra något särskilt mer än att jobba. iallafall, efter jobbet gick jag och Ane och handlade lite mat så ikväll har vi ätit tacos och sett på harry potter. imorgon börjar jag inte förrän två, så jag lovar er att jag ska sova läääänge. tjingeling

tisdag 2 november 2010

hör och häpna mina vänner

jag har investerat i två jeans idag.. nudie - tight long john (sanna, du skulle gilla modellen) och lee - scarlet.. inte varje dag, men vad gör man inte när man må ha det på jobbet?

:):):):)

jag har helt underbara föräldrar som gör lägenheten helt klar när jag är på jobbet. så när jag kom hem idag, efter 10 timmars jobb så är lägenheten heeeelt färdig och det är sjukt mysigt här. den är så fin att jag inte vill åka härifrån ;p jag är verkligen så himla nöjd och glad. jobbet var för övrigt riktigt roligt det också, Ane är en fin tjej må jag säga! nu är jag helt slut på så jag somnar nog vilken sekund som helst. godnatt gott folk!

måndag 1 november 2010

första november

lägenheten var verkligen över förväntan. vi har bökat och stökat i tre timmar nu och det ser riktigt bra ut än så länge. nästan allting är klart, på 1 dag så det känns fint. jag visar bilder när den är färdig :) nu tänkte jag göra mig lite kvällsfika och sen hoppa ner i sängen framför en film. tur att jag har ma och pa här, annars hade jag inte klarat av dagen! det här kommer verkligen bli toppen, ååååå <3

BÄSTA

tack för bilden sanna, hihi

full rulle

vaknade alldeles nyss, ska börja packa ihop alla saker som ligger huller om buller på hotellrummet. om 50 min är ma och pa här, då är första stoppet skattekontoret och sen beger vi oss mot steinkjer. jag är faktiskt lite nervös