torsdag 30 december 2010

åre imorgon, det blir underbart. fan vad jag läntar efter alla nära och kära

söndag 26 december 2010

lördag 25 december 2010

ÅRE BABY

det blir åre istället för övik på nyår. jag kommer alltså inte hem någonting, är blandade känslor såklart men det känns ändå så förbannat roligt att fira nyår i åre tillsammans med underbara människor. jag åker redan dit på onsdag kväll för att hinna njuta av backarna, afterskii och fest innan vi firar in det nya året.

torsdag 23 december 2010

ojojoj, imorgon är det julafton. vart har tiden tagit vägen?! känns som att jag nyss flyttade hit men har ändå tillbringat snart 2 månader i norge. igår och idag har det varit sjukt långa dagar, 24 timmar på jobb ¨på två dagar. det är fan bra jobbat alltså! ett salg är fan det svåraste jag någonsin gjort men tur att jag fick hjälp av tre underbara människor från city syd idag, butiken kommer att bli såååå fin.

nu är mamma och morfar här, väldigt mysigt vill jag lova. jag ska bara slappa, vila och mysa imorgon och på lördag för på söndag väntar jobb igen. tur att det bara är jul, EN gång om året. godnatt

lördag 18 december 2010

japp, nu är jag lycklig

nu har jag bestämt mig. jag måste hem till er och jag tänker fan åka hem också, så tisdag den 28/12 klockan 23.00 befinner jag mig på sundsvall tågstation. jag är alltså tillgänglig för alla mina vänner fram till söndag den 2/1 klockan 11.00. vem vill ses?!

fredag 17 december 2010

vilket helvete

det här är nog min värsta dag sen jag kom till norge. jag vaknar av att ane ringer klockan 11.15 och frågar om jag är på jobbet, yrvaken och förvirrad så svarar jag självklart nej eftersom jag har senvakt idag... (hon släpper bomben) BUTIKEN ÄR INTE ÖPPEN OCH KLOCKAN ÄR HALV TOLV!!!! får panik, blir rasande, börjar grina, slänger saker omkring mig och hoppar i en taxi för att snabbt ta mig ner. jag springer upp till butiken, öppnar den, samtidigt som tårarna rinner av ren frustration och vad händer? jo, lamporna fungerar inte!!! det är alltså kolsvart i butiken, massa människor som ställer frågor varför butiken inte varit öppen osv osv osv.. när lamporna väl kommit igång, jag har hunnit sminka mig, lugnat ner mig kommer nästa helvete. det andra salget jag får är en retur och ppk sjunker ner till 0,2!! jappjapp, det är sant det ni läser. dagen fortsatte i samma spår tills jag slutade klockan 19.00 och där var min dag förlorad.

torsdag 16 december 2010

fan vad sliten jag är, är helt trasig. var som en zoombie på jobbet och det känns verkligen att alla timmar på carlings den senaste tiden tar ut sin rätt just nu.

förresten, mina vänner. jag kommer troligtvis hem till nyår och fan vad jag längtar efter er. jag saknar er varenda dag, minut och sekund och det gör ont i kroppen att vara så långt ifrån er. ni fattas mig

måndag 13 december 2010

julen är snart här, men inte som förr

vilken underbar julkänsla jag har i kroppen, allt känns så fridfullt på något vis. i år slipper jag liksom det traditionella med en stor julmiddag, jultomte och allt vad det innebär (inget illa ment mot nära och kära, jag älskar er) men ni vet att jag inte gillar julen. i år ska jag nämligen fira jul i norge, i min lägenhet tillsammans med mamma och morfar. det kan inte annat än bli bra. julstämningen är förresten på topp i lägenheten, julgranen är uppe och imorgon ska jag och älskling baka lussebullar och och pricken över i:et är att jag faktiskt har laddat hem julmusik. hör och häpna (!) jag tror faktiskt att jag kommer gilla julen i år.

du är min stjärna

tredje advent

idag har jag och baby adventsstädat vilket innebär disk, dammsugning, dammtorkning och skurning av alla ytor som finns i lägenheten. den är så gott som fläckfri nu vilket känns underbart. imorgon ska jag försöka pallra mig upp till lucia på tv, tycker att sånt är så otroligt mysigt. tänk dig själv; kaffe, tända ljus, mörkt ute och en strålande lucia på tv. haha, det är ett önsketänkande iallfall

välkommen, vällkommen in, vem du än är, var du än är





julklappar i massor

lördag 11 december 2010

hej mamma

det här önskar jag mig av dig

julskum (många påsar)
tidningar (nu, bild, veckorevyn osv)
julskinka
julmust
tunnbröd
senap
prinskorv
snus (så dyrt här)
lättdryck (ca 15 st)
sodastream
mitt mackjärn
rökt skinka (finns bara skit till skinka här)

det här är det jag kommer på just nu, återkommer om det dyker upp någt nytt :)
love you

onsdag 8 december 2010

sorry

den här dagen har inte heller varit mycket att hänga i julgranen. 21938123921 saker att fixa och efter 13 timmar på jobbet drar jag täcket över huvudet.

blä

idag har inte varit någon bra dag bara att ladda om till imorgon. så nu är det godnatt i stugan

söndag 5 december 2010

wild horses

is this my life i'm wondering
it happened so fast
how do i turn this thing around
is this the bed i chose to make

lördag 4 december 2010

njuter av ledigheten

jag är ledig idag men vaknade ändå vid halv tio, ligger vid datorn nu och ska snart ta en varm och lång dusch. på schemat står en tripp ner på amfi, lite fix hos teknikmagasinet, ett besök på vinmonopolet och sen vankas vin ikväll. på måndag börjar mitt mördarpass, kommer inte vara ledig förrän den 25e igen, alltså om 22 dagar typ. så bäst att njuta till tusen idag, skål

fredag 3 december 2010

ps

bara så att ni vet det. jag har tele2, som finns i sverige så att om ni vill ringa mig så är det som att ringa till ett svenskt abonnemang så det blir inge dyrare för er :) sms kostar ju ingenting heller för er så hör av er för fan ;D

wey

efter många om och men har jag nu fixat mig en telefon och ett norskt nummer. +4747281288 så använd det mina vänner :)

onsdag 1 december 2010

saknad

just nu saknar jag mina fina extra mycket. jag vill mysa, festa, se på film, äta på max osv osv osv osv, allting som man brukade göra i övik. älskling åkte alldeles nyss härifrån, han ska nämligen spendera en helg på en fyllekryssning. det känns väldigt tomt med andra ord och jag insåg än en gång att jag inte är hel utan honom. men att bero på ingenting, nu är det december, vad hände?